sophi المـديـرة العـــام
مٍَزٍآجَيً : {را’يـقـة} تِآرٍيًخٍ آلتِسِجَيًل : 27/06/2008 تاريخ الميلاد : 13/12/1995 عُدُدُ آلمٍَوٍآضَيًعُ : 1108 آلنٍَقٍِآطَ : 18789 آلسِمٍَعُهُـ : 3 عـملكــ : الآدارة آلعآمـ’ــة نـقـآطـ ألـتمـيـز :
| موضوع: خبر كيفانش وبيرين وتقول تعبت من الاشاعات 9/4/2009, 12:07 am | |
|
Artık susacağım
Sema EREN1 Eylül 2009KIVANÇ Tatlıtuğ ile önce Zekeriyaköy’de bir restoranda yemek yerken görüldüğü iddia edilen, ardından Tatlıtuğ’un Meltem Cumbul ile ayrılmasına neden olan kadın olarak gösterilen Beren Saat, çıkan haberlere isyan etti
BU SAHNELER ÇOK KONUŞULMUŞTU (FOTO-GALERİ) Son olarak, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile Cihangir’de el ele yürürken görüldüğü gündeme gelen Beren Saat, “Hiçbir şey doğru değil. Çıkan haberleri yalanlayan açıklamalar yapmaktan artık yoruldum” dedi... Genç oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Her haberi yalanlayan açıklamalar yapmaktan artık gerçekten çok yoruldum. Aynı haberler defalarca yapıldı ve her seferinde bu haberlerin doğru olmadığını söyledim, yalanladım. Ama değişen bir şey yok... O yüzden artık susacağım, hiçbir şey söylemeyeceğim...”
بيرين تقول لن اتحدث بعد الان والخبر بقول انو بيرين سات تعبت من النفي المستمر للاشاعات في البداية خبر العشاء مع كيفانش في مطعم zekeriyakoy وكما قيل ان هذا العشاء كان سبب انهاء العلاقة بين كيفانش وميلتيم والان جاء هذا الخبر باني اسير جنباً الى جنباً مع كيفو ونحن متشابكي الايدي في cihangir وقالت بيرين لن انفي الانباء بعد الان لاني في كل مرة اقوم بنفي الخبر لكن لا شي يتغير والخبر نفسه مراراً وتكراراً وكل الاخبار التي تم وصفها قمت بنفيها لكن لا شي تغير وكل مرة اقول الخبر غير صحيح لكن لا شي يتغير والاشاعات سوف تستمر لذلك قررت ان التزم الصمت ولن اتحدث بعد الان
| |
|